Fri frakt 299:- HELA NORDEN

1-3 dgr leverans


Hej kära läsare!

Hösten är äntligen här, och med den kommer en färgsprakande palett av nageldesign som gör oss redo att omfamna den kyliga årstiden. I det här inlägget ska vi utforska några av de mest populära nageltrenderna för hösten 2023. Från djupa, mättade färger till subtila och eleganta mönster – hösten har något för alla smaker. Så låt oss dyka in i dessa vackra och unika designidéer som kommer att ge dig den perfekta höstlooken!

1. Jordtoner med en twist

Hösten är känd för sina jordnära färger, men detta år tar vi dessa klassiska nyanser till en ny nivå. Tänk djupt vinröda, många gröna nyanser och för
en extra twist kan du addera en accentnagel med ett mönster eller nageldekoration. Denna design ger en varm och elegant känsla och passar perfekt till höstens alla tillfällen.

2. Glittrande metalliska nyanser

För den som vill ha lite mer glam i sin höststil är metalliska naglar ett utmärkt val. Rosa, gröna eller blåa i kombination med glittriga accenter ger en festlig känsla. Denna trend är perfekt för kvällsevenemang eller för att lyfta upp en regnig höstdag.

3. Matte magi

En annan trend som kommer starkt i höst är matta naglar. Denna minimalistiska och sofistikerade stil ger en subtil elegans till dina händer. Håll utkik efter vår Dully black som kommer under hösten!

4. Konstnärliga mönster

Hösten ger oss också möjligheten att utforska konstnärliga och abstrakta mönster. Inspireras av naturens skönhet och använd färgkombinationer som speglar årstidens föränderliga landskap. I vår Swirl kategori hittar ni massor av mönstrade gel nail stickers som är supersnygga att mixa med vår enfärgade kategori Simply color!

5. Fransk manikyr

En tidlös favorit som alltid går att lita på för att leverera en elegant look är den franska manikyren. Vi ser fortfarande den klassiska med en vit spets men under 2023 har den franska manikyren kommit i alla möjliga färger. Numera är den även supertrendig på kortare naglar som ett tunt streck längst ut. Den är även fantastik att använda som en accent nagel!

6. Milky Nails

Enkelt, välskött och stilrent fortsätter att vara en av de största nageltrenderna även under hösten. Som en uppföljare till den super populära glazed donut trenden ser vi milkynails. Den här trenden involverar en pastellfärgad, mjölkaktig eller dimmig nagellacksfinish som ger en drömliknande och nästan overklig estetik till naglarna. Formen på naglarna fortsätter vara mandelformade och vi ser även mycket kortare längder.

Slutligen, oavsett vilken trend du väljer att följa, är det viktigaste att du känner dig bekväm och självsäker med dina naglar. Höstens nageltrender erbjuder något för alla, oavsett om du föredrar en naturlig look eller vågar experimentera med djärva mönster och färger.

Vad är din favorittrend för hösten 2023? Dela gärna med dig av dina tankar och idéer i kommentarerna nedan! Ha en fantastisk höst fylld av gellack stickers och trevliga stunder!

Vi hörs snart igen,

Varma hälsningar
Therese

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *