Fri frakt 299:- HELA NORDEN

1-3 dgr leverans


Returpolicy – 14 dagars ångerrätt

Vi på Simply Nails är måna om att du som kund är nöjd med dina köp. Om du av någon anledning skulle vilja returnera en produkt erbjuder vi 14 dagars ångerrätt från det att du har mottagit varan.

För att utnyttja ångerrätten måste du meddela oss inom 14 dagar från det att du mottog varan. Kontakta vår kundtjänst via e-post på kundservice@simplynails.se och ange ditt ordernummer samt vilken produkt du vill returnera.

Vid retur ska produkten vara i väsentligen oförändrat skick, vilket innebär att den inte får vara använd, skadad eller på annat sätt förändrad. Produkten ska returneras i originalförpackningen tillsammans med samtliga tillbehör och eventuella gåvor som medföljde vid köpet. Kunden ansvarar för att varan är korrekt emballerad vid retur.

Kunden står för returfrakten och eventuella fraktskador som kan uppstå vid transporten tillbaka till oss. Vi rekommenderar att du använder en spårbar fraktservice och sparar kvittot, så att du kan följa och bevaka returpaketet.

När vi har mottagit och kontrollerat den returnerade varan kommer vi att återbetala köpesumman inom 14 dagar från det att vi mottagit varan. Vi återbetalar pengarna till samma betalningsmetod som användes vid köpet.

Observera att följande produkter inte omfattas av ångerrätten:

  • Skräddarsydda eller specialbeställda produkter
  • Varor med bruten försegling som inte kan återlämnas av hälsoskäl eller hygieniska skäl

Om du har några frågor angående vår returpolicy, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.