Fri frakt 299:- HELA NORDEN

1-3 dgr leverans


Om Simply Nails

Alla förtjänar snygga naglar! Oavsett om man är en fattig student, upptagen av karriären eller en stressad små barns mamma så tycker vi att man förtjänar man att ha snygga naglar. Värdet av snygga naglar är så mycket mer än bara yttre skönhet. Naglarna är en del av ens personliga utseende och självförtroende.

Snygga naglar ger ett intryck av välvårdadhet och professionalism. Oavsett om det handlar om att gå på en arbetsintervju, delta i ett affärsmöte eller interagera med kunder så ger manikyrerade naglar ett positivt intryck. Det visar att man är ordningsam, uppmärksam på detaljer och lägger vikt vid ens presentation. 

Snygga naglar kan även vara en form av självuttryck och kreativitet. Genom att välja olika färger, mönster eller dekorationer kan man visa sin personlighet och stil. Det kan vara roligt att experimentera med olika färger och designs för att anpassa sig till olika tillfällen eller bara uttrycka sin egen unika stil. 

Sammanfattningsvis är värdet av snygga naglar inte bara yttre skönhet, utan även ett sätt att uttrycka sig själv, förbättra självförtroendet, ge ett professionellt intryck och bra för vårt välbefinnande. Vi på Simply Nails vill ge alla möjligheten att på ett enkelt, snabbt och skonsamt sätt kunna få perfekta naglar hemma!

Simply Nails Sweden AB
Orgnr 559412-1658
Bondegatan 44a
116 33 Stockholm
info@simplynails.se