Fri frakt 299:- HELA NORDEN

1-3 dgr leverans


Kundservice

Hej och välkommen till Simply Nails kundservice. Vi är här för att hjälpa dig med alla dina frågor och funderingar om våra produkter, din beställning, returer eller andra ämnen som rör ditt köp.

Kontaktinformation

E-post: kundservice@simplynails.se

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Innan du kontaktar vår kundtjänst kan det vara bra att ta en titt på våra vanliga frågor och svar. Där har vi samlat information om de vanligaste frågorna vi får. Om du inte hittar svaret på din fråga där, tveka inte att kontakta vår kundtjänst via e-post.

Beställning och leverans

För frågor om din beställning, leveransstatus eller ändringar i din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst. Glöm inte att ange ditt ordernummer när du kontaktar oss.

Returer och reklamationer

Om du vill returnera en vara eller reklamera en skadad eller felaktig produkt, besök vår returpolicy-sida för mer information om hur du går tillväga.

Produktfrågor

Om du har frågor om våra produkter, användning, material eller rekommendationer, är vår kundtjänst redo att hjälpa dig. Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar.

Feedback och förslag

Vi uppskattar alltid feedback och förslag från våra kunder. Om du har några synpunkter på hur vi kan förbättra vår service, våra produkter eller vår webbplats, vänligen dela dem med oss till info@simplynails.se. Din åsikt är viktig för oss!