Fri frakt 299:- HELA NORDEN

1-3 dgr leverans


Allmänna villkor

Köpvillkor för Simply Nails Sweden AB

Allmänt

Dessa köpvillkor gäller för alla beställningar som görs på Simply Nails e-handelsplattform. Genom att genomföra ett köp på vår webbplats godkänner du dessa villkor. Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor när som helst och det är ditt ansvar att hålla dig uppdaterad om eventuella ändringar.

Priser och betalning

Alla priser på webbplatsen anges i Svenska Kronor och är inklusive moms. Priserna kan ändras utan förvarning. Vi accepterar betalningar med kreditkort, swish eller Klarna.

Frakt och leverans

Vi erbjuder standardfrakt till hela Sverige. Leveranstiden varierar beroende på leveransområde. Vi ansvarar inte för förseningar orsakade av fraktbolag eller force majeure.

Ångerrätt och returer

Vi erbjuder 14 dagars ångerrätt från det att du har mottagit varan. För mer information om hur du returnerar en vara, se vår returpolicy.

Reklamation och garanti

Om du upptäcker att en vara är felaktig eller skadad vid leverans, ber vi dig att omedelbart kontakta vår kundtjänst. Vi följer Sveriges konsumentlagstiftning och erbjuder 1-års garanti på våra produkter.

Personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy och gällande dataskyddslagstiftning. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår integritetspolicy.

Tvistlösning

Om en tvist skulle uppstå mellan dig som kund och Simply Nails Sweden AB, och vi inte kan komma överens, har du som konsument rätt att vända dig till konsumentrådgivningen hos konsumentverket. Vi kommer att följa deras rekommendationer.