Fri frakt 299:- HELA NORDEN

1-3 dgr leverans


Therese testar

Ge dina barn en rolig och kreativ aktivitet med våra fantastiska nailstickers for kids! Med ett stort utbud av mönster och färger, kommer dina barn att älska att utforska sin kreativitet genom att dekorera sina naglar. Våra nailstickers är helt giftfria och skonsamma för barnens naglar! De är lätta att applicera och ger ett långvarigt resultat i upp till två veckor. De är även lätta att ta bort och byta ut mot nya mönster. Nailstickers for Kids är den perfekta presenten på barnkalaset!

Simply Nails for kids ger barnen möjligheten att få fina naglar med sina favoritfigurer på utan att utsättas för dofter, gifter eller skada de egna naglarna. De kommer älska att utforska sin kreativitet och finmotorik genom att dekorera sina naglar med våra nailstickers!

Våra nailstickers är helt giftfria och skonsamma för barnens naglar! De är lätta att applicera och ger ett långvarigt resultat i upp till två veckor. De är även lätta att ta bort och byta ut mot nya mönster. Nailstickers for Kids är den perfekta presenten på barnkalaset!

-Fri från gifter

-Enkel att applicera

-Enkel att ta bort

-Skadar inte den egna nageln

-Doftfri

Gör någon glad! Nail stickers är den perfekta födelsedagspresenten!