Fri frakt 299:- HELA NORDEN

1-3 dgr leverans


Glittriga naglar

Glittriga naglar har länge fascinerat och fängslat. Från antikens Egypten till nutidens catwalks har gnistrande naglar prytt fingrarna på både män och kvinnor, symboliserat allt från lyx och glamour till kreativitet och självuttryck.

En historisk glans

Glittriga naglars historia sträcker sig tusentals år tillbaka i tiden. Redan under antiken använde egyptierna pulveriserat guld och smaragder för att ge sina naglar en skimrande glans. I Kina under Mingdynastin målades naglarna med lack innehållande ädelstenspulver och pärlemorskimrande pigment. Under medeltiden i Europa symboliserade glittriga naglar rikedom och status, och användes ofta av kungligheter och adeln.

Glittrande revolution

Den moderna eran av glittriga naglar tog fart under 1920-talet med lanseringen av det första nagellacket. Nya tekniker och produkter, som glitterlack och folierade naglar, gavs popularitet under 1960- och 1970-talen, och glittriga naglar blev en symbol för discoeran och punkrörelsen.  

Förhöj din sommarstil med våra glittriga gellack stickers. Perfekta för att fånga solens strålar och ge dig en gnistrande look som sticker ut! Låt dina naglar glittra som aldrig förr med våra Glitter rosé – perfekt för sommarens alla festligheter!

Guld glitter Gellack sticker

Glittriga naglar är det ultimata sättet att liva upp din look! Snygga som de är men även i kombination med våra andra stickers. Finns även For feet!tstrålar en djärv och levande energi. Den intensiva nyansen ger naglarna en kraftfull och magnetisk karaktär med en känsla av elegans och stil

Idag är glittriga naglar mer populära än någonsin

De finns i en oändlig variation av färger, former och effekter, och kan anpassas till alla tillfällen och stilar. Från subtila gnistrande accenter till fullständigt glittriga naglar, det finns en glittrig nageltrend för alla.

När och hur man använder glittriga naglar

Glittriga naglar kan användas på otaliga sätt. De är perfekta för festliga tillfällen som bröllop, nyår och födelsedagsfiranden. Men de kan också addera en touch av glamour till vardagen. Glittriga naglar kan bäras till jobbet, skolan eller till och med på gymmet.

Hitta dina

favoriter!