Fri frakt 299:- HELA NORDEN

1-3 dgr leverans


Höstens nageltrender 2024

När löven börjar skifta färg och luften blir krispigare, är det dags att ge naglarna en uppdatering som speglar höstens rika och varma palett. Låt oss dyka in i de trendigaste nagelfärgerna och mönstren som kommer att dominera denna höst! 

Vinröd – den perfekta höstfärgen 

Vinröd är en färg som aldrig går ur tiden. En klassisk favorit som brukar dyka upp på hösten och i år är inget undantag! Den djupa, bäriga nyansen är både klassisk och chic, och den utstrålar värme och självsäkerhet. 

rostbruna naglar gellack stickers

Brun – höstens varmaste nyans 

Brun är en färg som speglar höstens naturliga skönhet. I höst är rostbrun den hetaste bruna nyansen och vi kommer se den på allt från inredning till kläder, accessoarer och naglar såklart! Denna varma och dämpade nyans är perfekt för att fånga känslan av höstens gyllene timmar. 

plommon lila naglar gellack stickers

Plommonlila – en sofistikerad klassiker 

Plommonlila är höstens mest eleganta färg. Denna rika, djupa nyans är perfekt för att skapa en dramatisk och sofistikerad look som känns tidlös men ändå är trendigare än någonsin hösten 2024 

olivgröna naglar gellack stickers

Olivgrön – naturlig och elegant 

Olivgrön är en av höstens trendigaste färger. Denna jordnära nyans är både elegant och diskret, vilket gör den perfekt för en sofistikerad vardagslook. Olivgrönt på naglarna ger en subtil men trendig touch, och det är en färg som passar alla hudtoner.  

Mörkblå naglar gellack stickers

Mörkblå – djup och elegant 

Mörkblå naglar är ett måste denna höst. Denna djupa, eleganta färg är perfekt för att skapa en dramatisk och sofistikerad look. Denna eleganta och sofistikerade nyans är ett utmärkt alternativ till svart och fungerar lika bra på kontoret som på fest. Även dim blåa naglar kommer vi se en hel del av under hösten. 

Leopardmönster – vild och trendig 

Leopardmönster är en av höstens hetaste trender och det är inte svårt att förstå varför. Detta djärva och lekfulla mönster ger en edgy touch till din manikyr skapar en unik look. Leopard naglar är höstens trendigaste accessoar! 

Fransk manikyr – klassikern som aldrig går ur tiden 

Fransk manikyr är alltid en favorit, men i höst får den en modern uppdatering. Istället för den traditionella vita tippen ser vi nu en explosion av färger som ger en ny kreativ look.  

Gellack - Svart fransk manikyr naglar

Fransk manikyr svart

Glittriga naglar – Låt dina naglar stråla 

Ingenting säger fest och glamour som glittriga naglar och i höst är det helt rätt att låta naglarna glittra lite extra. Glittriga naglar i guld eller kopparnyanser blir ett perfekt komplement till din höst outfit.  

Ombre guld

Ombre – den perfekta blandningen av färger 

Ombre trenden är här för att stanna, och i höst ser vi den i nya, spännande kombinationer. Om du vill ha något extra speciellt, prova glitter ombre där glittret gradvis ökar i intensitet mot nageltipparna. Det är ett fantastiskt sätt att lägga till lite glam till din manikyr! 

Ombre guld

Nageldekorationer – gör dina naglar till konstverk 

Hösten 2024 handlar också om detaljerna, och nageldekorationer är ett fantastiskt sätt att ge din manikyr det lilla extra. Tänk dig små pärlor, metallicfolier eller gnistrande stenar som pryder naglarna och ger dem en exklusiv touch. Du kan applicera dekorationerna på en eller flera naglar för att skapa en effektfull kontrast. 

Hitta dina

favoriter!