Fri frakt 299:- HELA NORDEN

1-3 dgr leverans


trender naglar
vår och sommar
2024

Sommaren är snart här och det är dags att ge dina naglar en fräsch make over som matchar de nya säsongerna. Vårens och sommarens nagelmode för 2024 är fullt av spännande trender som kommer att få dina naglar att sticka ut och lysa upp varje tillfälle.  

Denim 

En av de hetaste trenderna under våren är denim trenden och vi ser massor av blå manikyrer under hela sommaren. Allt från mjuk blå pastell till djärv koboltblå. Även blå naglar med olika mönster är helt rätt just nu. 

Röda naglar 

Röda naglar är en evig klassiker och även denna vår och sommar en av de hetaste manikyrerna. Inte bara den klassiska röda utan även hallonröda och cerisa naglar är helt rätt just nu. Vi ser även orange och ljusgula naglar som ger en kraftfull och livlig känsla som passar perfekt för att välkomna solens energi och livfullhet.  

Hallonröda naglar är de röda naglarna för den trendmedvetna! Ge dina naglar en trendig och snygg look med hallonröda gellack stickers!

KOBOLTBLÅA NAGLAR

Kobolt blåa naglar utstrålar en djärv och levande energi. Den intensiva nyansen ger naglarna en kraftfull och magnetisk karaktär med en känsla av elegans och stil

Naturliga Nyanser 

Vi ser också en trend med jordnära toner. Under hösten och tidig vår såg vi massor av bruna manikyrer som blir ljusare under våren och sommaren. Beige, nude och mjuka rosa toner är populära val för de som föredrar en mer subtil och elegant look. Milkynails började som en perfekt krämvit manikyr men nu ser vi den även med andra toner. Varför inte testa Milkynails med en touch av rosa eller grönt?

OMBRE 

En mjuk övergång från en färg som fadar ut mot toppen på nageln. Den populära ombre trenden har kommit för att stanna. Kolla in vår senaste Ombre Nude! Ett måste för alla Ombre älskare! 

Fransk manikyr 

En tidlös manikyr som aldrig går ur tiden. Det finns få manikyrer som kommit i så många olika varianter som den franska manikyren. Klassisk, olika färger, omvänd, det finns nån variant för alla och just nu är det färgglada tippar det vi ser mest av. Fransk manikyr 

fransk manikyrmix

Aura naglar 

Spiritualitet är en trend som bara växer sig starkare och naglar med hypnotiskt auralikande mönster är naglarnas svar på det. Aura naglar har en mjuk övergång mellan olika färger som oftast är starkast i en rund cirkel i mitten som fadar ut på kanterna. En av de trendigaste manikyrerna just nu. 

Glittrande Accenter 

Metalliska detaljer är en genomgående trend inom beauty i vår och sommar och har såklart också hittat till naglarna. Glitter är alltid en vinnare när det gäller nageltrender, och 2024 är inget undantag. Glittrande accenter ger en extra dos av glamour och fest till vilken manikyr som helst. Använd glitter som en accent på en eller flera naglar för att addera lite extra glans och få dina naglar att lysa i vårsolen. 

rosa naglar med metall dekoration

rosa med silver

Hitta dina

favoriter!