Fri frakt 299:- HELA NORDEN

1-3 dgr leverans


December är här, och det är dags att låta naglarna bli en del av den glittrande festligheten! Om du letar efter en enkel och snabb metod för hållbara och glansiga julnaglar är gellack stickers det självklara valet. I dagens blogg kommer vi att utforska den underbara världen av julnaglar och dela med oss av några fantastiska idéer för att skapa magisk nagelkonst med hjälp av våra gellack stickers. Christmas collection 

Julfärger

Röda naglar är alltid rätt men under julen, mer rätt än nånsin. Även gröna och vita nyanser ger en traditionell jullook. Använd samma färg på alla naglar eller var kreativ och blanda olika färger på alla naglar. 

Accentnaglar

Ett trendigt sätt att få en mer kreativ nagellook är att använda accentnaglar. Under julen är vår Golden glam den perfekta accenten för att skapa en effektfull detalj som sticker ut! Supersnygg att matcha till röda eller gröna naglar men passar till de flesta färger och mönster.  

Fransk manikyr 

I vår Christmas collection har vi en röd fransk manikyr med hjärtan. För vad symboliserar julen mer än kärlek? Vi har även en klassisk vit med strass som gör att dina naglar sticker ut lite extra under julfestligheterna.   

Holografisk magi 

Glitter och skimmer ser man mer än nånsin under jul och nyår. I vår Christmas collection har vi valt ut gröna metalliska stickers, guld glittriga och silver. Men i våra kategorier Metallic Chrome, Shimmer and sparkle och Pearl hittar ni ännu fler skimrande stickers. Bara och välja och vraka!

Mix and Match 

Kom ihåg att spara alla stickers som du inte använder i den svarta plastfilmen som du får med i paketet så ni kan använda de senare och mixa och matcha. Eller varför inte bara byta ut en nagel för att skapa en ny nagellook. 

Gellack stickers är det perfekta sättet att skapa magiska julnaglar på nolltid. Oavsett om du föredrar en traditionell look eller om du vill addera en modern twist är det viktigaste att ha kul och låta din personlighet lysa igenom. Gör dig redo att imponera på alla festligheter med denna enkla och festliga nagelkonst!