Fri frakt 299:- HELA NORDEN

1-3 dgr leverans


Va kul att just du har hittat hit! Jag är så glad att välkomna dig till vår sprillans nya nagelblogg! Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren nagelentusiast eller så har du kommit helt rätt. Här kommer jag att dela med mig av de senaste nageltrenderna och spännande tips och tricks som kommer att hjälpa dig att skapa enastående nagellooker med våra fantastiska produkter. Tillsammans ska vi utforska den förtrollade världen av nageldesign med våra Gellack stickers. 

Sommaren lider mot sitt slut… En tid som varit fylld av härliga pastell naglar, mängder av olika franska manikyrer franska manikyrer, swirl mönster och chrome i ljusa färger. Sommaren avslutades med en riktigt Barbie feber över hela världen och visade upp mängder av rosa manikyrer. Nu går vi mot hösten och ser många klassiska röda naglar i övergången från sommaren. Röda naglar är en tidlös klassiker som alltid passar för alla tillfällen och årstider.   

Framför oss har vi den färgstarka hösten. Redan nu börjar vi se mer jordnära toner så som beige, grönt och olika röda nyanser. Hösten kommer bjuda på en färgsprakande palett av nageldesign som gör oss redo att omfamna den kyliga årstiden. I nästa blogg ska vi titta närmare på höstens nageltrender 2023 

Vi hörs snart! 

Varma hälsningar 

Therese